همانطور که گفته شد برنج شیرودی درجه یک دارای عطری متوسط بوده و میزان عطر آن به اندازهای نیست که از ظرف بیرون بزند و در محیط پخش شود. از طرفی برنج فجر در مقایسه با این برنج دارای عطر بیشتری میباشد. اما در طعم این دو برنج با هم برابرند و در قد کشیدن نیز باید بگوییم رقم شیرودی بیشتر از برنج فجر قد میکشد.
برنج هاشمی و برنج شیرودی از نظر ظاهری بسیار شبیه به هم بوده و تنها در عطر و طعم تفاوت دارند. برنج هاشمی از عطر خوبی برخوردار بوده و بعد از پخت، عطرش در محیط پخش میشود. همچنین طعم برنج هاشمی نیز لذیذتر است و طرفداران بیشتری دارد. این برنج در قد کشیدن نیز از شیرودی جلوتر بوده و بعد از پخت 13 میلیمتر قد میکشد. این در حالی است که این برنج یعنی شیرودی، حدود 12.5 میلیمتر قد خواهد کشید.
یکی دیگر از نکاتی که در ارتباط با معرفی برنج شیرودی باید بدانید، نحوه کشت و زمان برداشت آن است. کشت این برنج با آغاز سال جدید یعنی ماه فروردین آغاز شده و کشاورزان طی مراحلی بذر این برنج را آماده میکنند و با فراهم کردن خزانه، آماده کردن شالیزار، پاشیدن بذر در خزانه، کاشت محصول، وجین کردن و همینطور سمپاشی، اقدام به برداشت این برنج مینمایند.